Bekijk de gloednieuwe Kardashian die zojuist aan de wereld is onthuld! Nadat hij jongen Thompson op Instagram had verwelkomd, hoorde de hele wereld een goede interne schreeuw. De pasgeboren baby van Khloe Kardashian en Tristan Thompson heeft zijn debuut op sociale media gemaakt na zijn televisiedebuut op The Kardashians. Voor het eerst plaatste Khloe Kardashian foto’s van zichzelf en haar zoon Tristan Thompson, die ze eind juli via een draagmoeder kregen, op sociale netwerken.

De babyjongen van Khloe Kardashian maakte zijn debuut op sociale media op de schattigste manier

Op de schattige foto’s, die op 30 oktober, de dag voor Halloween, op de Instagram Stories van de oprichters van Good American werden geplaatst, is hun vier jaar oude dochter True Thompson te zien. Ze draagt ​​een PJ Masks Owlette-personage en houdt haar kleine broertje vast.

Khloe Kardashian

De 3 maanden oude baby, wiens identiteit nog niet bekend is gemaakt, draagt ​​een ruig tijgerjurkje en een paar Nike babyslofjes. Zijn gezicht is niet zichtbaar op de foto. Meer dan een maand nadat kijkers de baby zagen tijdens de première van Keeping Up with the Kardashians op 22 september, heeft de baby zijn debuut gemaakt op Instagram.

In de clip wordt Khloe, die net op de shortlist staat voor de People’s Choice reality star award 2022, getoond terwijl hij de pasgeborene knuffelt in een ziekenhuiskamer. De baby had een volle bos donker haar. Tristan komt uiteindelijk met haar getuige zijn van hun vierde kind, hun zoon.

Welke mogelijke namen zijn er voor deze baby? Zijn er geldige aannames?

Grappen zullen het eerste zijn wat we doen. Ze zullen hun kind niet als nep bestempelen. Het zou natuurlijk grappig zijn. En zeker, gezien de voorkeuren van Tristan, wat zou geschikt zijn? Het nieuws over de pasgeborene veroorzaakte opschudding onder gebruikers van sociale netwerken.

De Kardashians zetten een nieuwe trend door de namen van hun kinderen geheim te houden, waarbij Khloé Kardashian alleen de naam van haar zoon noemt sinds zijn geboorte in augustus en haar zus Kylie Jenner de naam van haar kind geheim houden sinds zijn geboorte in februari. Na de première van het tweede seizoen van Keeping Up with the Kardashians op 22 september, zijn kijkers benieuwd naar meer over het kind van Khloe en Tristan Thompson, vooral de naam die ze voor hem hebben gekozen.

In de eerste aflevering van het tweede seizoen onthulde Khloé alleen dat de naam van haar zoon zal beginnen met een “T” als mogelijke bijnaam.

Kylie Jenner, Khloe’s zus en ouder Kris Jenner kregen FaceTiming te zien met hun jongste aanwinst in de aflevering. In augustus zei de woordvoerder van Khloe dat zij en Tristan aan hun huishouden toevoegden, wat aangeeft dat het kind in november was verwekt, een maand voordat Khloe onthulde dat de NBA-ster nog een kind had met Maralee Nichols. Hoewel True naar hem verwijst als “Snowy”, zegt de oprichter van Good American dat de naam van de baby nog steeds “No Name Johnson” is.

Laten we niet vergeten dat de familie van Kris een speciale betekenis heeft voor de naam van True, die werd voorgesteld door de grootmoeder van Khloe. Voor haar zoon zal Khloe waarschijnlijk een vergelijkbare strategie gebruiken. Het gerucht gaat dat zijn middelste naam George is, wat de middelste naam van Robert was, of Robert, de vader van Khloe. Voordat True in 2018 werd geboren, liet Khloe Ellen DeGeneres weten dat als de baby een jongen was, hij de bijnaam Tristan Junior zou krijgen.

De beslissing van Khloe om het te steunen lijkt echter plotseling ongeloofwaardig. Tristan zal namens de jongen stemmen, maar het is onmogelijk dat je je kind je naam geeft en vervolgens ouderschapstaken deelt met iemand aan wie je herhaaldelijk ontrouw bent geweest.

Moet lezen:

Paul Bettany’s Vision krijgt een spin-off serie op Disney+

Waarom Henry Cavill dat pak koos voor Superman’s Black Adam Return

Fans speculeerden dat Khloe een ideaal zou kunnen kiezen dat lijkt op True, zoals ‘loyaliteit’ of ‘eerlijkheid’. Tristan zou hier echter ook een grote klap van krijgen, want, weet je, loyaliteit en eerlijkheid zijn niet bepaald eigenschappen die hem beschrijven.

Anderen voorspellen dat hij inspiratie uit zijn familie zal blijven halen. De naam Tatos, die vader Thomas hernoemde toen ze naar Amerika emigreerden, was van de overgrootvader van Khloe. Tatos past bij de naamgevingsstijl van Khloe. De naam begint met een “T”, een achternaam die ongebruikelijk is maar niet onbeleefd.

Meer informatie over de draagmoeder van Khloe en Travis

Toen deed de moeder van Khloé, Kris Jenner, haar eigen suggesties, grappend dat het kind Travis moest heten, naar respectievelijk de vriendjes van Kourtney Kardashian en Kylie Jenner, Travis Barker en Travis Scott. Slechts een paar maanden voor de geboorte van hun zoon werd de surrogaatbaby van Khloé en Tristan bekend bij het publiek. Slechts enkele weken voordat werd onthuld dat Tristan een kind verwekte met fitnessmodel Maralee Nichols, werd hun draagmoeder zwanger.

Hun kind werd geboren in december 2021. In de huidige aflevering konden kijkers getuige zijn van het moment waarop Kim erachter kwam dat Khloé en Tristan hun tweede kind verwachtten, en Khloé vertelde het nieuws aan haar zus, net toen ze hoorden van Tristans laatste overtreding. Terwijl de camera’s nog draaiden, drong Khloé er bij Kim op aan haar uit de ether te halen.

Khloé beweerde dat ze het uitstelden om mensen die ze verwachtten te vertellen, omdat ze niet wilde dat mensen zich afvroegen waarom zij en Tristan nog een kind kregen. Volgens haar zussen, Kendall Jenner en Khloé’s andere zussen, zou Tristan Khloé naar verluidt hebben aangemoedigd om verder te gaan met de draagmoederschapsprocedure om haar in de val te lokken.

Wat is haar huidige relatiestatus met Tristan?

Volgens Khloe hangt er sinds december een donkere wolk boven haar, zo onthulde ze in een openhartige verklaring tijdens de première. Ze ervoer elke dag verdriet en depressie. Khloe kan nu lekker haar gang gaan want haar zoon is aanwezig. Het is bijna alsof ze deze traumatische ervaring eindelijk achter zich kan laten en dat hoofdstuk in haar leven kan afsluiten.

Ze verklaarde dat ze zich gewoon concentreert op co-ouderschap. Volgens haar vriendin Malika Haqq heeft Khloe altijd gewild dat twee ouders actief betrokken zouden zijn bij het opvoeden van kinderen. Ze voegde eraan toe dat zij en Tristan soms nog verlangen naar het witte huis met het houten hek. Maar uiteindelijk komt haar wens uit met twee gezonde kinderen.

Een insider vertelde eerder aan E! Nieuws dat Khloe dolblij is. Dit wilde ze al heel lang, omdat het zo vanzelfsprekend is. En zien hoe True zich met succes aanpast aan haar nieuwe rol als grote zus, maakt haar nog gelukkiger. Volgens de insider geniet Khloe ervan haar in haar nieuwe rol te zien.

Lees verder:

Madonna plaatst topless foto’s op sociale netwerken

Yellowstone prequel ‘1923’ met Harrison Ford en Helen Mirren krijgt releasedatum

tiktok coins free tiktok coins free tiktok coins free 2023 tiktok coins free 2023 tiktok coins free generator tiktok coins free generator tiktok unlimited coins tiktok unlimited coins tiktok coins generator ios tiktok coins hack ios tiktok coins free ios tiktok coins free ios tiktok coins free 2023 tiktok coins free ios

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *