Volgens bronnen heeft Kanye West weliswaar een aanzienlijke kasreserve, maar heeft hij ook hoge kosten van levensonderhoud. Hij zou binnenkort in financiële problemen kunnen komen als hij geen manier kan vinden om een ​​trend te stoppen waarin bedrijven hem in de steek laten en industrieleiders hem bekritiseren.

Ye, 45, heeft naar verluidt vijf bronnen van inkomsten; degenen die bekend zijn met zijn financiën beweren echter dat vier van hen ernstig zijn beschadigd of gesloten als gevolg van zijn antisemitische uitbarstingen en sympathieën voor blanke racisten.

West heeft naar verluidt de afgelopen jaren geld verdiend met zijn lucratieve sponsoring van Adidas en Gap, zijn muziekbibliotheek, de verkoop van nieuwe albums en concerten.

Kanye West zou binnen enkele maanden met een financiële crisis te maken kunnen krijgen

Zijn belangrijkste bron van inkomsten, Adidas, kondigde deze week aan dat het hem niet meer zou betalen nadat zijn enorme Yeezy-schoenendeal met hem was geannuleerd. Adidas is de bron van het grootste deel van zijn enorme rijkdom. Insiders beweren dat het moeilijk zal zijn om die beslissing aan te vechten, omdat Adidas-functionarissen agressief kunnen zijn vanwege zijn antisemitische bedreigingen en zijn eerdere prestaties als pornoster voor hen.

De bron beweert dat Gap, die in september een tweejarig contract met hem opzegde, hem een ​​vergoeding verschuldigd is voor YEEZYxGAP-producten die hij verkocht tussen het aflopen van het contract en dinsdag, toen hij zei dat hij zijn producten uit de winkels haalde vanwege het geschil.

Waarom heeft hij niet genoeg geld als hij zo’n beroemde rapper is?

Op 4 november, als het om optredens gaat, zou de rapper het podium betreden in het SoFi Stadium in Los Angeles. Voor een beroemdheid als West zouden deze evenementen de gemakkelijkste manier moeten zijn om snel wat geld te verdienen. Volgens ingewijden zijn er geen andere verplichtingen in het plan en zeggen ze ook dat de plek is geannuleerd. Ze voegen eraan toe dat het onwaarschijnlijk is dat locaties hem zullen boeken in het licht van het schandaal.

West bereidt naar verluidt een nieuw album voor, maar de deal over de distributie ervan is nog niet rond. Zijn contract bij het gerespecteerde platenlabel Def Jam liep in 2021 af. Het album zal waarschijnlijk nog steeds een redder in nood zijn, maar het zal lang niet zoveel geld opleveren als met zijn vorige opnames, zegt de insider. De bron beweerde: “Hij is veelzijdig Grammy winnaar en heeft zo’n enorme schare fans dat zijn platen snel platina worden’, en merkte op dat het moeilijk voor te stellen was dat iemand openstond voor zo’n ‘winner-takes-all’-regeling.

Volgens Bord, de enige overgebleven bron zijn royalty’s, die ongeveer $ 5 miljoen per jaar genereren. Dat is ongeveer genoeg om zijn vliegtuigbrandstofkosten te dekken, zei de bron met een glimlach. De muziekbusiness was zich er vorige maand van bewust dat hoewel het team van West had geprobeerd de markt te testen voor het uitbrengen van zijn catalogus van ongeveer $ 135 miljoen, er weinig interesse leek te zijn.

De vastgoedportefeuille die Kanye heeft, is behoorlijk aantrekkelijk

Het voorgaande jaar vernietigde West een pand dat hij in Malibu, Californië had gekocht voor $ 57 miljoen. Het wordt momenteel bijna volledig van de grond af gerenoveerd. Volgens rapporten is het project in gevaar vanwege de financiële problemen. Hoewel velen van hen, naar wat ons is verteld, zijn gehypothekeerd, bezit hij ook een boot vol andere huizen.

In het verleden had West ongetwijfeld financiële problemen. Bedenk dat hij in 2016 onthulde dat hij $ 54 miljoen aan persoonlijke schulden schuldig was, naar verluidt als gevolg van verschillende mislukte pogingen om een ​​modellijn te lanceren en een neiging om te veel geld uit te geven.

De insider zei dat de luxueuze levensstijl van West draait om zijn contract met Adidas, en al het andere is gewoon de kers op de taart. De beslissing van het schoenenbedrijf om te vluchten, meldde Forbes, kostte hem ongeveer driekwart van zijn nettowaarde, waardoor hij een enorm financieel gat moest dichten.

Het feit dat hij voor een paar “maanden” nauwelijks zoveel geld op zak heeft terwijl hij meer dan $100 miljoen op de bank heeft staan, is behoorlijk verontrustend, volgens mensen die het hebben bevestigd. Volgens de getuigenis van de getuige hangt alles af van zijn financiële stromen en of hij ze weer op gang kan brengen.

Moet lezen:

Paul Bettany’s Vision krijgt een spin-off serie op Disney+

Sheryl Underwood pronkt met gewichtsverlies van 95 pond op ‘The Talk’

Bezorgdheid over het antisemitisme van Kanye

Je weet al dat de 45-jarige muzikant de gevolgen heeft ondervonden van zijn antisemitische opmerkingen en dubieuze acties, aangezien veel merken en bedrijven, waaronder Adidas, de banden met hem hebben verbroken. Bovendien is hij momenteel het doelwit van een rechtszaak van $ 250 miljoen die is aangespannen door de familie van George Floyd wegens valse beweringen dat de overledene is gedood door fentanyl in plaats van Derek Chauvineen voormalige politieagent uit Minneapolis.

Die laatste reed ruim negen minuten met zijn knie in zijn nek. Nu zijn reeks controverses is opgelost, heeft Kanye het opnieuw gedaan. Modeontwerper Yeezy deed zijn uiterste best om zich te verontschuldigen voor het verspreiden van het idee van de dood van George tijdens een gesprek met fotografen op vrijdagavond. Vervolgens verdiepte hij zijn gat door zijn huidige gedrag gelijk te stellen aan een knie in mijn nek en het verliezen van het Adidas-contract en het ontvangen van kritiek met die dingen te vergelijken. Kanye zei het, wat verschrikkelijk is.

Daarna bleef hij dingen zeggen. Bovendien sprak Kanye opnieuw over zijn antisemitische gedrag en beweerde eerst dat hij zich niet bewust was van zijn potentiële antisemitisme totdat hij zijn vocabulaire bestudeerde. En nogmaals, Kanye bevestigde de weerzinwekkende antisemitische mythe en samenzwering dat Joden de media en de entertainmentindustrie domineren, en weigerde te erkennen hoe schadelijk zijn opmerkingen waren.

Kunstenaar Stronger liet een screenshot zien van een spreadsheet van ‘rode media’, waarvan hij beweert dat het joodse zakenmensen zijn, toen hem werd gevraagd of hij zijn eerdere uitspraken introk.

Volgens Kanye zou de joodse arts hem “daarna medicijnen hebben gegeven”, maar in plaats daarvan een “verkeerde diagnose” hebben gesteld over zijn geestelijke gezondheidsproblemen. Bovendien sprak West over zijn “uitputting” over de controverse over de MAGA-hoed, die volgens hem leidde tot een “verkeerde diagnose” van psychische aandoeningen, en zijn weigering om pillen te slikken die hem zouden kunnen weerhouden van “nog een pillen” van Prince of Michael Jackson. . Daarnaast vergeleek hij zichzelf met Emmett Till, een jonge man die in 1955 op brute wijze werd gelyncht op 14-jarige leeftijd. Hij beweerde dat hij zich soms vergelijkbaar voelde met Malcolm X en Martin Luther King, Jr.

Lees verder:

Waarom richt de MCU zich in Black Panther 2 op vrouwelijke personages?

tiktok coins free tiktok coins free tiktok coins free 2023 tiktok coins free 2023 tiktok coins free generator tiktok coins free generator tiktok unlimited coins tiktok unlimited coins tiktok coins generator ios tiktok coins hack ios tiktok coins free ios tiktok coins free ios tiktok coins free 2023 tiktok coins free ios

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *